Sådan ser jeg ud som voksen! Rikke Juel Enemærke

Velkommen til Rikkes personlige hjemmeside

Hej! Jeg er Rikke Juel Enemærke - det pæne navn har jeg giftet mig til. På billedet overfor hedder jeg Rikke Halberg og er ca. 14 måneder. Hvis du holder cursoren hen over det, kan du se hvordan jeg ser ud nu - i hvert fald i august 2006 på Sct. Knuds Gymnasium i Odense. Nu hvor jeg er færdig med at gå på orlov hele tiden, regner jeg med at slå mine folder der til jeg engang skal pensioneres :-)

Min baggrund og uddannelse Mine interesser Mig professionelt

Mine 4 drenge er
Rasmus, Valdemar, Vitus og Hannibal
- og min pige er
Christiane

Familien

 

Min baggrund og uddannelse

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet hvor jeg har læst en cand. phil. ved Musikvidenskabeligt Institut (nu hjemmehørende som et center under Institut for Æstetiske Fag) og et bifag fra Institut for Matematiske Fag. Nu er jeg efter tilegnet pædagogikum på Risskov Amtsgymnasium i 2002 ansat på Sct. Knuds Gymnasium i Odense.

Til top

Mine interesser

Jeg elsker at synge i klassisk kor, og jeg har sunget i Akademisk Kor Århus gennem 9 år indtil påsken 2003. 3 børn, et job i Odense og 1½ times transport hver vej skulle til for at få mig til at stoppe i mit elskede kor, men efter en ufrivillig pause på ca. 1½ år, startede jeg i Det Fynske Kammerkor d. 5. oktober 2004, og nåede lige nøjagtigt hjem i seng, inden træet væltede hen over vejen, og Christiane besluttede sig for at komme ud og se hvad i alverden det var, der gav sådan et brag!

Jeg synes også det er sjovt at redigere vores hjemmeside. Jeg oprettede den da Rasmus i forbindelse med sit Ph.D. studium var nogle måneder i Dortmund. Siden har den vokset sig større og flottere, og Rasmus hjælper lidt til med at lave nye tiltag ind imellem. Jeg har også lavet og er webmaster på Asperup Børnehus' hjemmeside.

Til top

Mig professionelt

Her er forsiden af mit speciale - kilk og downloadJeg har ikke udrettet vanvittige bedrifter og/eller artikler, men det lykkedes mig da at få skrevet et speciale... Det hedder "Åh Abe! – musik for børn?" med undertitlen "- en undersøgelse af 1990'ernes børnemusikudgivelser set i lyset af børns musikalske udvikling." Det handler om 0-6 årige børn, og du er selvfølgelig velkommen til at læse det efter at have downloaded det - klik på billedet herunder (3,56 MB).

Undervisningsmateriale:

"Dagens instrument a la Orkesterets verden":
Zippet udgave af præsentation og tilhørende lydklip (171MB - VÆR TÅLMODIG og lav en kop te!!)
Tilhørende materiale (182MB - VÆR IGEN TÅLMODIG og drik teen og find en småkage dertil!!)

Musikalsk Domino - node- og rytmelære til A- B- og C-niveau musik (10,7MB)

Jingle quiz med vejledning
MGP quiz

GYM-IT - opgaver udarbejdet i skoleåret 2004-5:
Obligatorisk opgave 1 - Modulopgave III, Skriftligt arbejde (elektroniske afleveringer i matematik)
Obligatorisk opgave 2 - Modulopgave II, Linksamling til undervisningsforløb (introduktionsforløb i 1g matematik lavet med CourseGenie til Fronter)
Obligatorisk opgave 3 - Modulopgave II - Projekt i almen studieforberedelse
Matematikmodul - Modulopgave B, Brug af matematiske programmet (forløb om retvinklede trekanter i GeoMeter)
Musikmodul - Modulopgave A, MIDI-filer (arbejde med og analyse af coverversioner - herunder arbejde med MIDI-filer)
Valgfri modul 1 - Valgmodul A III, At tale til øjet (Parabler og 2. gradspolynomier)
Valgfri modul 2 - Modulopgave III - Differentieret undervisningsmateriale til selvstudium (Schuberts Sonatine for violin og klaver, op. 137, nr. 1, 2. sats - interaktivt miniprojekt lavet med CourseGenie til Fronter)
Valgfri modul 3 - Modulopgave III - Informationsbærende billeder på webside (undersøgelse af musikervilkår - uddannelse, beskæftigelse, symfoniorkesterets sammensætning etc. i 1g musik lavet med CourseGenie til Fronter)

Til top

Du kan sende en mail til mig på nedenstående adresse:

rikke@juelenemaerke.dk

Gå til: toppen - forsiden - sitemap