Velkommen til Hannibals personlige hjemmeside

Hej, jeg hedder Hannibal Juel Enemærke. Jeg er den mindste dreng i familien og går i børnehave i Asperup Børnehus. Mit arbejde er at lege med mine kammerater og engang imellem at se lidt efter Christiane som også går i børnehave (men i mellemgruppen) i Asperup Børnehus. Vi har garderober lige ved siden af hinanden - min er en terning og er lige inden for døren - og det er jo dejligt nemt, når skoenen skal af i en fart inden puderummet kalder!
Inden jeg kom i børnehave gik jeg i dagpleje hos Marianne på en dejlig gård udenfor Båring. Der var mit arbejde at fodre Mariannes får, katte, høns, kaniner og hest og at hjælpe med at slæbe træ til fyret. Til gengæld sov jeg altid ude ved hønsene! Her er et billede af Marianne og de andre dagplejebørn.

Freja Mathilde Sophus Hannibal Marianne

Selv om jeg er den mindste dreng i familien, er jeg alligevel blevet storebror til min søde lillesøster Christiane. Vi leger rigtigt godt sammen - også selv om hun er ved at blive stor nogle gange så fræk, at jeg lige er nødt til at sætte hende på plads!

Jeg har også mine to storebrødre. De skal også sættes på plads en gang imellem, fx fik jeg lukket munden på Vitus i en mindre diskussion vi havde d. 16/12-07 om nogle nisser og Sigurd fra Bjørnetimen:
Vitus siger midt i diskussionen: "Jeg taler slet ikke om Sigurd."
Efter 1 sekunds tænkepause må jeg så gøre ham opmærksom på fakta: "Ha, dér sagde du Sigurd!"

Det er dog ikke alting jeg har helt styr på, fx har jeg om gulerods-resterne i en portion suppe sagt (18/10-08):
"Jeg kan ikke li' frugterne i sovsen!"

På min hjemmeside kan du bl.a. se lidt gamle billeder af mig. Det synes du nok er sjovt hvis du er i familie med mig og bor langt væk... Hvis du vil se mange flere billeder, skulle du tage at kikke på sitemap eller billedsiden og surfe lidt rundt!
Jeg elsker at få computerbreve så skriv endelig til mig på min helt egen e-mail adresse: hannibal@juelenemaerke.dk

Til top

Min ønskeseddel Fælles børneønsker

Min store storebror

Min lille storebror Min lillesøster Min familie

I Asperup Børnehus har vi en tradition med at de mindste børn sover i børnehaven, mens de store er på koloni. D. 22. maj 2006 skulle jeg være med til det - og det var rigtig sjovt! Se bare her - og se mange flere billeder på Asperup Børnehus' Fotogalleri.

Her slider og slæber jeg fordi min mor siger at jeg selv skal bære mine ting ind i børnehaven! Jeg havde hele 3 sovedyr med - den sorte hund hvade jeg lånt af Christiane. FEDT discotek! Puha - det bliver godt nok svært at falde i søvn nu...
Her er jeg - 2 dage gammel. 2 dage gammel Her er jeg 5 uger og ligner mine brødre i på en prik - se her og gæt hvem der er hvem... Hvis du ikke kan gætte det, kan du få et lille hint til udelukkelses-metoden her! Hannibal juni 2003 Valdemar november 1997 Vitus juli 1999

Min ønskeseddel

Nu er der snart ikke så lang tid til min 2-års-fødselsdag, så jeg er så småt begyndt at tænke over hvad for nogle ting jeg ønsker mig allermest. Du kan finde min og mine søskendes ønskeseddel ved at klikke på linket.

Gå til: toppen - forsiden - sitemap