Velkommen (klik)!Se hvordan min 1. skoledag i 1. klasse startede!

Velkommen til Vitus' personlige hjemmeside

 

Jeg er Vitus Banditus Juel Enemærke. Jeg er 8år gammel, og går i 2. klasse på Båring Skole. Jeg er en stor og glad dreng - hvis du holder musen hen over det venstre billede kan du se hvor meget jeg er vokset siden jeg boede hos farmor og farfar i sensommeren 2002. Her er et billede af alle mine klassekammerater fra d. 16. september 2005 - hold musen hen over deres ansigter og se hvad de hedder!

Mads M Vanessa Emilie Vitus Johanne Lennart Maria Patrick Else

Før jeg kom i skole gik var jeg Rødder-Vitus i Asperup-Roerslev Børnehave (nu Asperup Børnehus). Vi holdt storgruppe-afslutningsfest d. 1. juli 2005 - herunder kan du se et par pletskud derfra og andre gode minder fra min børnehavetid.

God fornøjelse!

Johanne Tobias Marianne, pædagog Mie, pædagog Anna, pædagog Anne Vitus Maria Sille Mette, studerende Lise, pædagog Natasja Ryan Nicolai Maja Kathrine Vanessa Rasmus Carl John Anders Emil Cecilie Signe Nicki Mads Havndrup Mads Meltofte Mathilde Victoria Henrik Mathias Mette Mathilde Ole Casper Lauritz Anne-Sofie Inga, pædagog

Her vil alle kunne se en masse af de ting jeg synes er sjove - fx

Mit yndlingsdyr Se min ønskeseddel Fælles børneønsker Min storebror Min lillebror Min lillesøster Min familie

Spil

Jeg kan godt lide at spille online. Jeg bruger bl.a. følgende sites:

DR - Fjernsyn for dig TV2
Minizulu Pingu
Danskfidusen Byggemand Bob
Odense zoo  Gratis spil  
Jack Stone Totally Spies
Liberos legeland LEGO


Jeg elsker at få computerbreve så skriv endelig til mig på min helt egen e-mail adresse: vitus@juelenemaerke.dk

Her er nogle billeder fra min sidste dag i børnehaven - vi holdt afslutningsfest d. 1. juli 2005 for Storgruppen, og alle os der skulle i skole sluttede festen med at rutsche ud af børnehaven.

 
Discotek med forskellige drinks - UHM! Og så var det seje dansere i en times tid... De hjemmebagte kager blev tryllet frem da alle forældrene ankom. Det store øjeblik kom - om et splitsekund "officielt" udmeldt af børnehaven og på vej i skole... 

I maj måned 2004 var jeg på mellemgruppe-overnatning i børnehaven. Her kan du se hvor glad jeg var da jeg skulle køres derhen tirsdag eftermiddag.

 
Jeg havde Bambi og Fante med som sovedyr. Der var dækket flot op til fest - vi skulle have kylling, pommes frites og saftevand. Dagen efter var vi på heldagsudflugt til Baagø hvor storgruppen var på koloni alene. Vi sejlede derover i vildt blæsevejr, så skummet sprøjtede helt op på dækket hvor vi sad.  
   
Om eftermiddagen kom vi tilbage med færgen, og alle vores forældre hentede os der.   Vi fik kaffe og kage, men det var ikke nogen udpræget hygge i det blæsevejr! Så vi kørte hurtigt hjem for at få varmen igen.  

 

Se et smart trick jeg kan med mine ører! Det er der garanteret ikke ret mange der kan gøre. Klik her (eller på mit øre på billedet for en lidt bedre kvalitet - 805 KB) og se det live!!

Se mit trick live! Se mit trick live!

Prøv at klikke her og se hvor god jeg er blevet til at cykle på min lilla cykel på kun 2 hjul. Filmen er optaget samme dag som far tog støttehjulene af min cykel. Der er også en anden lille film at se hvis du klikker her.

Mor har også filmet mig spille fodbold - som du kan se (hvis du lægger hovedet godt på skrå...) kan jeg lide et godt langt tilløb...

Hør hvad mit yndlingsdyr hedder (klik på billedet)!

Min ønskeseddel

Selvom der altid er lang tid til min fødselsdag og/eller juleaften, så har jeg tænkt lidt over hvad for nogle ting jeg ønsker mig allermest. Du kan finde min og mine brødres ønskeseddel ved at klikke på linket.

Gå til: toppen - forsiden - sitemap