Ca. 2 år gammel

Velkommen til Rasmus' personlige side

På denne side vil jeg præsentere lidt af det jeg synes er interessant ude i cyberspace.

Links Hobby Mig professionelt Familien

Send en mail hvis du vil vide mere..... rasmus@juelenemaerke.dk

Links

Krak.dk Når du har fundet dit hus kan du se huset og dit lokalområde på luftfoto. Denne funktion er rigtig god til at spotte gylletanke når man ser på nyt hus.

Kort & matrikelstyrelsen Se hvordan kortet der hvor du bor så ud for ca. 150 år siden og sammenlign med kort fra i dag (1:25.000) - også godt når man kigger på nyt hus.

 

Hobby

Haven
Efter at huset indvendigt er nogenlunde færdigt (der mangler naturligvis altid en masse småting) har jeg brugt megen tid i haven.

Det største projekt har været at fælde de 60 temmeligt store graner og 20-30 små egetræer der omkransede haven ud mod Skyttevej og tog en masse lys, specielt vinterlyset. Med familie og venners helt nødvendige hjælp blev træerne fældet og alt kvas skåret til flis i juledagene 2003. I marts 2004 overtog vores gode nabo i nr. 4 entreprisen med at fjerne alle rødderne og en anden nabo (alle vi fastboende er naboer herude) fik fræset de ca. 250 m2 som nu lå øde hen.

Haven er nu blevet meget lysere. Der er sået mere græs og køkkenhaven er udvidet en hel del.
Vi kan godt lide at bruge haven og det gør ikke så meget hvis der titter lidt ukrudt op hist og her, men når tiden tillader det så bliver det som regel fjernet.

Når haven efterhånden bliver præsentabel er planen at lave en side om denne med en gennemgang af de forskellige planter vi samler. Husets tidligere ejer (murermester Madsen) var også have-interesseret og har bl.a. tilført haven utroligt mange forskellige buske som vi endnu ikke helt har styr på hverken med hensyn til navne eller udseende. Foreløbig har vi givet buskene mere lys og luft så de forhåbentligt i løbet af sommeren springer ud i fuldt flor.

Trædrejning
Efter i 10 år at have boet steder hvor muligheden for at udfolde sig i et værksted har været ikke-eksisterende fik jeg taget lidt revance i de måneder hvor vi boede i mit gamle barndomshjem. Jeg har drejet forskellige ting og sager på fars gamle drejebænk og har gennem bitre erfaringer lært lidt om hvordan man bestemt ikke skal håndtere forskellige drejejern.
Desværre er der endnu ikke blevet plads til en drejebænk på Skyttevej, men det kommer nok i løbet af nogle år.

Til Top

 

Mig professionelt

Jeg er kemiker, jeg plejer gerne at sige med stort K! Kemi har jeg beskæftiget mig med på fuld tid de sidste ca. 16 år. I foråret 2002 blev jeg færdig som Ph.D. fra Aarhus Universitet.

I december 2002 startede jeg hos PRI-DANA Elektronik A/S i Hedensted, hvor vi producerer printkort i alle mulige afskygninger til kunder i det meste af Europa.
Jeg er ansvarlig for de mange kemiske processer i virksomheden, herunder driften af vores laboratorium, hvor der er ansat 3 laboranter.
Tidligere var jeg også ansvarlig for miljø-arbejdet, herunder driften af rensningsanlægget, men nu har jeg fået mulighed for at koncentrere mig om at optimere de ret mange forskellige kemiske processer som bruges ved fremstilling af printkort.

I den lille menu herunder kan du orientere dig om hvad jeg har lavet rent videnskabeligt i de sidste år....

Se mit CVDownload mine publikationer i pdf-format  

Gå til: toppen - forsiden - sitemap