Velkommen (klik)

Velkommen til Valdemars personlige hjemmeside

Hej jeg hedder Valdemar Juel Enemærke. Jeg er 10 år og går i 5. klasse på Båring Skole. Her er vi fotograferet d. 16. september 2005 i 3. klasse. Klik her for at se hvor meget vi er vokset siden 1. og 2. klasse.

Sådan ser Båring Skoles sødeste 2. klasse ud!

På min hjemmeside kan du se en masse om mine interesser, mine ønsker, min familie og billeder af mig.

Mine interesser

Se min ønskeseddel

Fælles børneønsker

Min største lillebror

Min mindste lillebror

Min lillesøster

Min familie

 

Til top

Prøv at klikke her og se hvor god jeg er blevet til at stå på rulleskøjter... Der er også en anden lille film at se hvis du klikker her.

Mine interesser

Spil

Jeg kan godt lide at spille online. Jeg bruger følgende sites:

DR - Fjernsyn for dig

TV2

Minizulu

Pingu

Danskfidusen

Byggemand Bob

Odense zoo

Andeby

Matematik-bogen

Totally Spies

Jack Stone

LEGO
Liberos legeland

Dinosaurer

Jeg synes dinosaurer er ret seje... I efteråret 2002 fulgte jeg med i BBC's spændende serie om de uddøde fortidsdyr - "I dinosaurernes fodspor" (Walking with dinosaurs). Se programmernes hjemmeside her.
Specielt synes jeg at sabelkatte er ret seje. Vitus og jeg leger nogle gange at vi er sabelkatte. Det kan vi få lang tid til at gå med.
Hvis du ikke ved hvordan en sabelkat ser ud, kan du bare lige kikke herunder - og klikke på billedet:

tv2 begyndte d. 3. juni en ny spændende serie om dinoer - "I dinosaurernes verden". Jeg får lov til at være længe oppe og se det i stedet for en godnathistorie... Herunder er omtalen af programrækken:

Ved hjælp af teknik, der første gang blev brugt i Steven Spielbergs ”Jurassic Park”, præsenterer TV 2 den prisbelønnede computer-animerede dokumentar-serie om 160 millioner års historie, hvor dinosaurerne herskede på Jorden

Fantastisk britisk dokumentar-serie

Ved at kombinere den nyeste teknik, animation og klassisk naturhistorie er det lykkedes at lave en dokumentar-serie, der tager seerne med tilbage til den tid, hvor de mægtige øgler levede på Jorden. De enestående optagelser er lavet ved eksotiske destinationer og med animerede modeller, der senere er computerbearbejdede. Serien havde fantastiske seertal i Storbritannien, blev rost af kritikerne og har siden modtaget hele ti internationale priser, blandt andet tre Emmy’er.

Rejsen begynder for 220 millioner år siden, hvor masseødelæggelse har udslettet næsten alt liv. Det meste af kloden er dækket af ørken, men nær polerne er der områder med vand. Det gør det muligt for de første dinosaurer at etablere sig. Herefter følger seerne udviklingen over de næste millioner år – de forskellige arters udvikling, blomstring og til sidst død. Serien fortæller historien om de første og største dinosaurer. Om store øgler i havene og flyvende øgler samt de dyrearter, der levede på Antarktis, der dengang for 106 millioner år siden var dækket af tæt skov, hvor solen kun var synlig to måneder om vinteren.

For cirka 65 millioner år siden døde de sidste dinosaurer efter meteornedslag. Sjette, og sidste, afsnit i serien tager seerne med tilbage til denne tid, og viser, hvordan det måske har set ud, da de fascinerende skabninger forsvandt fra kloden – for evigt.

Tilrettelæggelse: Tim Haines.
Originaltitel: Walking With Dinosaurs.
Produktion: BBC, Discovery, TV Asahi i samarbejde med ProSieben og France 3.
Programkoder: (TTV).
TV 2-redaktør: Mette Hoffmann.

Spring, svømning og musik

Jeg går til springgymnastik i BGF og vi svømmer allesammen i delfinen, der er svømmeklubben i Strib. Mor og far siger at man skal lære at svømme, når man bor så tæt på stranden som vi gør.

Klaverspil dyrker jeg også. Mor siger nemlig at børnene hos os selv må vælge om de vil spille klaver eller et andet instrument.

Til top

Min ønskeseddel

Selvom der altid er lang tid til min fødselsdag og/eller juleaften, så har jeg tænkt lidt over hvad for nogle ting jeg ønsker mig allermest. Du kan finde min og mine brødres ønskeseddel ved at klikke på linket.

Til top

Gamle klassebilleder

1. klasse fotograferet d. 5. september 2003:
Sådan så vi ud i 1. klasse2. klasse fotograferet d. 17. september 2004:

Til top

Gå til: toppen - forsiden - sitemap