Her er jeg 1½ år og på sommerferieudflugt på Torup NaturlegepladsSe hvordan jeg så ud for 25 år siden!

Velkommen til Christianes personlige hjemmeside

Her er jeg! Jeg er 3 år. På billedet til højre er jeg 1 år. Prøv forresten lige at holde musen hen over det!! Jeg går i børnehave i Asperup Børnehus, og jeg har garderobe lige ved siden af Hannibal - det er den med luftballonen. Før jeg startede i børnehaven gik jeg i vuggestuen og før vuggestuen blev åbnet gik jeg i dagpleje hos Connie, og det var jeg også helt vild med.

Seneste citat der er værd at huske på: "Er det mad? - Det ligner sovs!" Sagt om resterne af en portion suppe d. 30/1-07.

På min hjemmeside kan du bl.a. se billeder af mig. Det synes du nok er sjovt hvis du er i familie med mig og bor langt væk... Jeg har mit eget fotogalleri - tjek det ud - måske er du med på nogle af billederne!
Hvis du vil se mange flere billeder, skulle du tage at kikke på sitemap eller billedsiden og surfe lidt rundt!
Jeg elsker at få computerbreve så skriv endelig til mig på min helt egen e-mail adresse: christiane@juelenemaerke.dk

Til top

Min ønskeseddel Fælles børneønsker

Min største storebror

Min mellemste storebror Min lille storebror Min familie

Her er en række billeder fra den allerførste tid i mit liv - god fornøjelse!

Det første år i mit liv:      
 
Jeg fik lært at ligge på maven og kikke rundt. Og sidde op på fars skød - her på min ½ års fødselsdag. Og da jeg næsten lige var blevet 1 år kunne jeg gå og grine - og endda på en gang!  
Den første måned i mit liv:      
 
En gang imellem vågner jeg op til dåd - mor skal være hurtig med kameraet så dette er det første billede af mig med åbne øjne siden jeg blev født. Jeg er 4 dage gammel... Hannibal er MEGET glad for mig! Han aer og aer og nysser til den store guldmedalje så snart han kan slippe afsted med det. Sådan så jeg ud da jeg var 2 uger gammel  "Ae ae" - "Schøe, schøe" (=sød, sød?!) Klik på billedet og se videoen...
6. oktober 2006:       
Min mor hørte et træ vælte klokken 0:20 og drømte bagefter at det var væltet tværs over vejen så jordemoren ikke kunne komme frem. 4 timer senere startede jeg veerne, og efter yderligere 1 time konstaterede min far ved selvsyn at træet var flækket og væltet som i drømmen. Falck blev tilkaldt, og far og vores nabo trak i arbejdstøjet for at hjælpe med at få træet væk i en fart... Billedet til højre viser nogle af resterne af det ca. 40 m høje træ i dagslys... Her er jeg så nogle få minutter gammel. Valdemar konstaterede meget rigtigt, at jeg i hvert fald IKKE er fedtfattig (!!!) Jeg skulle lige vise min storebror Hannibal at jeg næsten allerede kan kravle!!! Så jeg skal nok komme efter ham!
       
       

Gå til: toppen - forsiden - sitemap