Familiens portrætfotos.

Fødselsdage år for år Familieportrætter

Tidsvarende sammenlignelige

Institutionsportrætter Diverse

Først vil vi gerne vise børnene på deres fødselsdage - år for år.

Nyfødte:

 
Valdemar ca. ½ time gammel og i jordemoderens trygge hænder. Vitus ca. 15 min. gammel (på forsædet i Mazdaen), mens jordemoderen gør klar til at Rikke kan klippe navlesnoren. Hannibal ca. 2 minutter gammel. Christiane ligeledes ca. 2 minutter gammel.
0 år (ca. 1 måned):    

Se hvor jeg ligner min storebror - gæt hvem...
Valdemar Vitus Hannibal Christiane
1 år:    

 

Dagen efter Valdemars 1 års fødselsdag. Vitus' morgenmad i Kragelund på 1 års dagen. Hannibal venter på havregrøden og har svært ved at slippe gaverne... Christianes 1 års dag - såret under næsen var netop faldet af (hun skal nok blive "en rigtig dreng" med masser af skrammer...)
2 år:    

 

Valdemars 2 års fødselsdag - han har en vis evne til at se meget alvorlig og dermed ældre ud... Vitus startede sin 2 års fødselsdag en anelse træt efter den første trælse nat med gipsbenet. Hannibal på 2 år ligner stadig Valdemar og Vitus hver især. Christianes 2 års fødselsdag - frisk fræk og glad som altid!
3 år:    

 

Vi fejrede Valdemars 3 års fødselsdag i København hos Bettina med kemi-kliken.  Vitus blev endelig 3 år. Ingen brækkede ben i år, men han trådte på en hveps 5 min. før gæsterne kom...

Hannibal havde længe vredt fortalt os at han var 3 år - og NU blev det sandt!
Hannibal er i øvrigt meget glad for rosiner på morgenmaden - især hvis han kan snige sig til selv at tage dem...

Christiane 3 år.
Hun fik et par kjoler og strømpebukser i fødselsdagsgave, og det blev i høj grad starten på en kjoleperiode... Igen med et sår på kinden...
4 år:    

 

Børnehaven kom på besøg på Valdemars 4 års fødselsdag, og de skulle have popcorn og sodavand. 4 års fødselsdag en halvsøvnig morgen hvor Hannibal lige havde sagt tillykke ved at tisse på Vitus' nye trøje... Hannibals 4 års fødselsdag - og han glædede sig til børnehavens skovtur, der skulle ende med frugtuddeling i vores garage. Christiane blev 4 år og fik en ny flot sølvkjole - og hjertespænder!!!
5 år:    

 

Valdemars 5 års fødselsdag blev fejret mens vi boede i Bukkerup hos farmor og farfar. Supersej og nyklippet sommerdreng på 5 år! Hannibal - nu på 5 år og lige klar til at få serveret havregrød. Christiane blev 5 år på den nye plads for enden af bordet. Morgenfrisk og SUPERGLAD.
6 år:    

 

Valdemar blev 6 år - hans første fødselsdag i Båring. Vitus på sin 6 års fødselsdag - glad som altid og i sin nye Åh Abe t-shirt. Hannibal blev 6 på en søndag og var helt frisk og udvilet til det store familiemorgenbord.  Christiane måtte på sin 6 års fødselsdag STRAKS have blusen fra Los Angeles fra Louise og Philip på i skole.
7 år:    

 

Valdemar blev 7 år - og håbede stadig at Christiane ville dukke op på dagen... En 7 års fødselsdag kan gøre Vitus morgenfrisk - det er ellers ikke ligefrem Vitus' varemærke... Hannibal 7 år og i endnu en af farmors lækre strikkede trøjer, der er i MEGET høj kurs hos den flotte fyr med det tandløse smil! Christiane 7 år og meget spændt på hvad dagen måtte bringe med fødselsdag for 1A og 1B med konkurrencer og gaver.
8 år:    

 

Valdemar 8 år - det er svært at smile på den måde mor vil have... Vitus 8 år - her er det også svært at smile på den måde mor vil have, men hvor det ligner Valdemar... Hannibal 8 år - det store gavehit var et trommesæt, så Hannibals drøm om at blive rock-star er rykket et skridt nærmere... Christiane 8 år - begynder så småt at være særligt bevidst om at posere foran linsen...
9 år:    

 

Valdemar 9 år - det er svært at se forskellen fra sidste år - men den er der i hvert fald i højden... Vitus 9 år - nyklippet og sommerbar efter forsommerens hedebølge. Hannibal 9 år - en morgen i bar mave er altid dejligt når vejret er til det ;) Christiane 9 år - glad og spændt på livet i 3. klasse. Christiane begynder at komme efter sine storebrødre nu - de skal ikke vide sig for sikre!
10 år:    

 

Valdemar 10 år - ny plads ved bordet og ellers ikke så meget anderledes... Vitus 10 år - englænderne har sendt deres yndlingsfodboldtrøje. Hannibal 10 år - rock-star attitude som bassist rykker nærmere.  Christiane 10 år - drømmen om langt, langt hår er ved at gå fuldt ud i opfyldelse - og suppleres med lækkert H&M-tøj.
11 år:    

 

Valdemar 11 år - igen ny plads ved bordet og ellers stadig ikke så meget anderledes...
(Trænger dog til at blive klippet
...)

Vitus 11 år - vil så gerne have Beatles-hår, men endnu er der sommerkort look trumfet igennem af frisørens saks... Hannibal 11 år - klar til at indtage morgenmaden, skoledagen, forsommeren og snart hele verden på sin første CISV-oplevelse på Børneby i Norge. Christiane 11 år - normal is indeed boring... (Hun har btw fortrudt, at hun kun blev fotograferet den dag med sin Turbie Twist på hovedet...)
12 år:    

 

Valdemar 12 år - endnu engang er der flyttet lidt rundt på de faste pladser (denne gang er hele bordet flyttet), men det er vist også det...

Vitus 12 år og 12 dage - mor havde taget kameraet med til Grønland, så årets foto blev ikke på dagen. Brillerne røg på i august sidste år.

Hannibal 12 år - snart færdig på Båring Skole og stadig vild med Anders And. Christiane 12 år - yet again; Normal is boring. Christiane is not! (Thank God) Btw - Christiane spent her summer with CISV in a Village in USA Gulf Coast ;)
13 år:    

 

Valdemar 13 år - vi nåede først fødselsdagsportrættet til aftensmaden, men selv om det for en nyslået teenager går stærkt, er der nok ikke den helt store forskel at spore fra om morgenen...

Vitus 13 år - når man er sommerbarn og ææææælsker vandmelon, synes ens lillesøster da lige, at man skal have sådan en i gave... Hannibal 13 år - netop konfirmeret for et par uger siden og meget klar til at vokse sig ind i teenageårene. Christiane 13 år - netop kommet hjem fra Tour de 7.B på cykel - ca. 60 km rundt til alle fra klassen med overnatning på Viby Efterskole ca. halvvejs.
14 år:    

 

Valdemar 14 år - efterskolebarn på hjemmeweekend. Ville han have gaver, måtte han komme hjem :)

Vitus 14 år - så længe håret bare er vådt kan det tæmmes nogenlunde... Hannibal - godt og vel 14 år - på Fanø primo juli. En tænksom ung mand, der lader op til efterskolelivet. Christiane 14 år - frisk og frejdig på trods af, at hun har lavet en 24'er med pigerne fra klassen til feeed fest på garageloftet.
15 år:    

 

Valdemar 15 år - gymnasielivet i 1.x er dejligt!

Vitus 15 år - selve dagen var i eksamensperioden på Ringe Efterskole, men linsen fangede ham lige en dag hjemme på besøg. Hannibal 15 år - hjemme på forlænget weekend fra efterskolelivet Christiane 15 år - et par uger efter selve dagen, da hun holdt tøsehygge m. overnatning
16 år:    

 

Valdemar 16 år - et par uger forsinket og her fanget på Christianes fødselsdag.

Vitus 16 år - når man går i 1.g, og det er eksamensmåned står man altså ikke op og spiser morgenmad med resten af familien... Hannibal 16 år - på dagen var der bare ikke kamera i nærheden, så her er det ugen efter på vej til Bertrams konformationsfest. Christiane 16 år - Sweet sixteen langt om længe! Coronacation er på vej ind i 2. bølge, og fest bliver der ikke noget af i år :(
17 år:    

 

 

Valdemar 17 år - 3.g er godt i gang, og hele livet venter forude.

Vitus 17 år - på en dejlig forsommerdag kort inden afrejse til Filippinerne. Hannibal 17 år - midt i Coronacation-udfordringerne, men skøn som altid. Christiane 17 år – ikke helt på dagen, men til gengæld på vej til en af de endeløse 2.g-fester i weekenderne   
18 år:    

 

Valdemar 18 år - fejres i kombineret fødselsdag og "studenter"-gilde - og selvfølgelig serveres der (fynsk/enemærkesk) lagkage.

Vitus 18 år - #snartstudent - sommeren med studenterfester, første Roskildefestival og JC-pladsen i Norge venter forude. Hannibal 18 år - gymnasietiden er snart ovre, og en ny dagligdag og verden venter. Christiane 18 år – og INGRID!!! To dage før Christianes fødselsdag hentede vi Ingrid, efter det ENDELIG lykkedes at overtale mor og far til, at vi skulle være hundefamilie!

Til top

Vi har også løbende fået taget en række familieportrætter

Oktober 1999. 2. juledag 1999. Februar 2000 - kort før Rasmus rejste til Dortmund for at studere.
Februar 2000.  Juni 2001 - et par rigtige pjattehoveder var de den dag.
 
Juni 2002.  Hannibals ½ års fødselsdag Mortensaften d. 10 november 2003  

Til top

Og så er der lige nogle flere sammenlignelige...

Valdemar 1 måned. Valdemar 3 måneder. Valdemar ½ års "fødselsdag" 
Vitus' ½ års fødselsdag. Vitus' ½ års fødselsdag. Vitus' ½ års fødselsdag - det var den periodes glansnummer at række tungen ud!
Hannibals ½ års fødselsdag. Hannibals ½ års fødselsdag. Hannibals ½ år + 1 dag - se lige de 4 smarte tænder!
Christianes ½ års fødselsdag. Christianes ½ års fødselsdag. Christianes ½ års fødselsdag - et forsigtigt smil.
Utroligt men sandt!  
Prøv at holde musen hen over billedet af Valdemar og se hvad der sker... Rasmus ca. 2 år - "Se, der er jeg", sagde Valdemar første gang han bemærkede billedet i farmor og farfars stue(!) Prøv igen at holde musen hen over! HVEM ER DET?? Det ligner i hvert fald ikke nogen af Enemærke-drengene... Nej, for det er "rugemoren" Rikke, 15 måneder gammel .  

Til top

Diverse institutionsportrætter

Vuggestueportræt 4. maj 2000 - 2½ år Børnehaveportræt 30. oktober 2000 - Valdemar er 3 år. Som fotografen i børnehaven så Valdemar d. 29. oktober 2001 - 4 år gammel. 5. september 2003 - Valdemar har gået i 1. klasse i en måned her.
       
17. september 2004 - 2. klasse og nu med strithår...        

HVORFOR mon jeg skal holde min hånd der???
Vuggestueportræt 4. maj 2000 - 11 mdr. Vuggestueportræt 30. april 2001 - næsten 2 år. Vuggestueportræt 15. april 2002 - snart 3 år.
Hold musen hen over og se hvor platte fotografer kan være efter Vitus' mening...
Tja - smilet er såmænd det samme... I Asperup-Roerslev børnehave d. 28. august 2003 og godt og vel 4 år gammel.
       
Nu er Vitus blevet lidt mere genert/alvorlig, men stadig med et smil i øjet. Børnehaven 24. september 2004.        

Til top

Diverse portrætter/nærbilleder

Først vil vi gerne vise række af 3-års portrætter - alle unger har nu passeret det skarpe 3 års hjørne... Portrætter skal indrammes sammen med det sæt Peter Plys tøj, som de alle havde på som det første tøj. (Næsten - Vitus og Valdemar var lige omkring hospitalstøj først...)

Samme dag som Valdemar blev fotograferet i børnehaven var han top-tunet til at vise hvordan han poserede for fotografen... Vitus i haven i Bukkerup. På trods af at der var 24 billeder til rådighed lykkedes det først at få et godt smil da han faldt ned af stolen... Hannibal i haven i Båring. En altid glad dreng, der er supernem at fotografere! Christiane fik ordnet håret så det lugtede som pigehår (!), og så var hun teknisk set klar til at posere... Der skulle 41 klik til, men det lykkedes da at fange et af dem hvor glimtet i øjet er tilstede...
 September 2001 - moster Sinne var flyttet til London og efterlyste gode vellignende billeder af nevøerne, så vi tog en masse.
Til top

Gå til: toppen - forsiden - sitemap