Her er en række oplevelser fra vores dejlige skiferie i Hemsedal i Norge.

Dette er udendørs-billederne. Se også billederne fra hytten.

Hemsedal bød på dejlige udsigter - og store vidder på toppen... Sneen var perfekt, for den er altid i skygge.
Der var KOLDT da vi kom - første morgen var der -35 grader... Hele området var lukket. Senere på ugen blev området åbnet, og temperaturen steg til omkring -20/-15 grader. Ungerne blev gennet ud i den friske luft på slæderne for at brænde krudt af og få lidt isnende frisk luft.
Okay - vinklen snyder lidt, men det var en fin stejl bakke... Vitus nød at blive transporteret rundt på parkeringspladsen. Magnus og Valdemar ser her noget sure ud, men de var for det meste vilde med sneen.
Drengene er klar til at stå på ski den første dag. De glædede sig, selv om det måske ikke ser sådan ud... Fædrene byttede børn - og det var vist meget godt i det lange løb...
Magnus havde let til smilet i liften, hvor han blev trukket op igen. Valdemar smilede mest senere på dagen, når han skulle fortælle om sine oplevelser... Vi købte seler til ungerne, og så var det både lettere at være 3 år og forælder!
Valdemar kunne nu bedst lide chokolade-pauserne! Ude på en pukkelpiste på bjerget med Christian. En meget rutineret "skiløberstilling" med hænderne på knæene.

Gå til: toppen - tilbage til 2001-kavalkaden - forsiden - sitemap