Her er en række billeder fra Sinnes daglige omgivelser.

Først og fremmest er det sikkert interessant at se hvordan Sinnes kollegium og værelse er!

Her er Sundial Court kollegiet. Sinne går så ind via porten og ca. halvvejs ind i gården og går ind af en dør... Helt oppe i toppen går hun så lidt tilbage mod vejen igen - det 3. vindue øverst fra højre ud mod vejen (hvor Rikke står og tager billedet) er således hendes badeværelse lige overfor værelset. Køkkenet er nr. 3 og 4 (fra gaden) af de øverste vinduer ud mod gården. Understood?! Sinnes fine værelse taget fra vindueskarmen... Og her er så vindueskarmen... Hele 3 hylder til at have litteratur og noder på. Opslagstavlen viser p.t. billeder fra Danmark.

 Morgenmad i køkkenet. Sinne står lige foran hendes lagerplads. Et overskab, et underskab og en skuffe. Kræver vist en forklaring... Chips i England er stort set kun små "walkers" poser. Dem havde vi købt nogle af, og de indeholdt (måske) en 20£ seddel. Stor var Sinnes glæde da hun fandt en foliepakning i en af de små poser chips. Stor var skuffelsen også da det blot var et gavekort til en tilsvarende pose "walkers" - velsagtens i nærheden af 25 g chips........

 

Det er måske også meget sjovt at se hvordan forholdene på Guildhall School of Music and Drama er. Hvis nogen ønsker at se mere er der kun en ting at sige: Tag og bestil en flybillet hos Ryan Air og se det ved selvsyn!

Skolens indgangsparti - og jo, stop blot med at gnide i øjnene - det er nemlig Sinne der er modellen! Sinne har helt ret i at bygningerne er ret mørke og dystre. Her er det konservatoriets forhal - selv vores ellers udemærkede blitz kunne ikke udrette mirakler her. Et ifølge Sinnes udsagn udemærket øvelokale - et af de relativt store og med et lille vindue ud til dagslyset. De bittesmå, lumre, klamme og mørke øvelokaler i annekset og de pga. et meget snedigt ventillationssystem særdeles rungende kælderlokaler var optagede, så dem må hun selv vise frem til besøgende!

Gå til: toppen - tilbage til udflugtsbillederne - tilbage til 2001-kavalkaden - forsiden - sitemap